Masini si preturi

Marca Model Pret/zi
Audi A4 100 EUR

Car Text:

Audi A4
Audi A4
Disponibil
x4
x5
Yes
Manual
Tarif inchiriere:
100.00€
(100 €/zi)

Descriere

Firma noastra se numara printre putinele firme care efectueaza livrarea unei masini de inchiriat in Bucuresti, Sibiu si Cluj la cele mai mici preturi.

In comparatie cu alte firme de “renume”, noi nu avem taxe ascunse sau alte surprize neplacute oferite clientilor care comanda masini de inchiriat si care sosesc in aeroportul international Henry Coanda Otopeni.

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare comanda in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Servicii

Asa cum aminteam in randurile precedente, dispunem de preturile cele mai mici, preturi pe care le practicam la masini de inchiriat Bucuresti Otopeni, dar serviciile prestate sunt de cea mai inalta calitate. Daca ne uitam in parcul nostru auto din Bucuresti, vom gasi o gama variata de masini de inchiriat Bucuresti,de la clasa mica si pana la cele din clasa mare. Marci auto precum Toyota Avensis, Ford Fiesta, Renault Megane sau Dacia Logan sunt gata pregatite si va asteapta sa le conduceti . Avem solutii si pentru cei care nu poseda permis de conducere si pentru care acest lucru nu este o problema. Rezolvarea vine de la noi ! Va oferim masini de inchiriat cu sofer, la cele mai bune tarife